Центърът на Плевен, 80- те години

kuker-bg.com

Как е изглеждал центърът на Плевен през 80 – те години? Какви са разликите със сегашното състояние? centercenter_2center_1 center_3center_5center_6center_7center_8center_10center_11

giftspro.bg
kuker-bg.com

6 коментари

  1. Убеден съм, че младите хора ще започнат да се връщат в България, и то много скоро! България е много по-спокойно място за живот и работа от Франция, Германия, Белгия, Швеция, и др.! Поради геостратегически и политически решения, Западна Европа се наводни с араби и негри, страх е сковал местните хора, в много градове не е препоръчително да се излиза след 7, 8 вечерта. Да заплатите им са високи, няколко пъти по високи от нашите, но средата е УЖАСНА ! Излизаш и все едно се намираш в арабско гето – мръсотия, фереджета, бурки, погледи на диви индивиди! Да живея в Западна Европа – НЕ БЛАГОДАРЯ !!!

    • Господине,живял ли сте някога в „Германия,Франция,Белгия,Швеция“?Чувствал ли сте се като бял човек в „гетото“ Западна Европа?В България нито е чисто,нито е спокойно.И децата ни ще се връщат единствено докато ние сме живи.След това няма да има защо.

  2. Е,живей в тоалетната,щом ти харесва!То на мързелите и некадърните и там им е добре!

  3. говориш глупости, на фона на онова качество на живот не виждам дори елементарна логика да се върне някой, ти живееш в измислен свят!!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР