TEEN BOOM FEST

logiscool-pleven

Най-голямото събитие за тийнейджъри – TEEN BOOM FEST, за първи път ще гостува в Плевен, за да зарадва хилядите си последователи в социалните мрежи. Събитието е тази събота /12 октомври/ и включва два модула – фен срещи с популярни лица от социалните мрежи и концертна част. Официалното откриване в съботния ден е от 15.30 часа на площад „Възраждане“. Стартът на срещите с най-обичаните инфлуенсъри и влогъри е от 16.00 часа. В 19.00 часа започва и концерта. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

TEEN BOOM FEST събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри и певци. Те излизат от виртуалната среда, за да се срещнат очи в очи тази събота със своите последователи в Плевен. Феновете им ще имат възможността да се срещнат на живо със Sandeff&Stella, AlexanderVlog, DENI, Йоан-Петър, Дебора Михайлова, Ива Мандичева, Славина, EiBo, Megsun, Арти и Криси, Linsho, Alexcheto, Димитър Пурнаров, EVA, семейство Роглеви.

На сцената в 19,00 ч. ще се качат Torino & Pashata, DENI, EVA, хип-хоп сензацията I.N.I., очарователната Vall и младата надежда PAOLA, и, разбира се, DJ Pancho. Преди тях на сцената ще излезе като домакин плевенската Rali & Katiband с вокал Ралица Хайдърска, китари – Катерина Вачкова и Борислав Ковачев, бас – Павел Копчев, клавишни – Момчил Крачунов, ударни – Момчил Иванов.

Тийн фестивалът в Плевен не е просто събитие за забавление, а има своя кауза и важни послания. насочва внимание на своите последователи към важни за всички ни теми като наркотичните и алкохолни превенции, киберпрестъпността, агресията, като създавасигурна среда за общуване, в която не се използва език на омразата. Събитието обединява Община Плевен, Агенция „Митници“ и НАП с голяма кампания #ИзбериДоброто. В специално обособена зона ще бъде разположена и шатра на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни/МКБППМН/ към Община Плевен. Всички те сплотяват усилия срещу агресията, насилието, дискриминацията, кибертормоза и употребата на опиати.

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ:

Поради очаквания голям брой посетители и с цел осигуряване на безопасност на гостите на фестивала, тази събота на пл. „Възраждане“ ще има екипи на полицията и на охранителна фирма. Предвидени са два аварийни изхода.

Всички посетители ще преминават през контролно-пропускателен пункт, оборудван с иновативната система IRIS. Тя ще преброява присъстващите в реално време.

Във фестивалната зона не се допускат велосипеди, големи раници, обемисти предмети, алкохолни напитки, оръжия и забранени от закона вещества. Посетители със специални потребности ще бъдат пропускани с предимство в цялата фестивална зона. Необходимо е само да сигнализират на охраната или на служител от екипа на TEEN BOOM FEST.

Проявата се реализира в партньорство с Община Плевен, МКБППМН – Плевен, Превантивно-информационен център по зависимости – Плевен и др.

giftspro.bg
kuker-bg.com

ОСТАВИ КОМЕНТАР