Д-р Веселин Пенков ще консултира безплатно двойки в Горна Оряховица

villagrivitsa
Д-р Веселин Пенков, един от водещите репродуктивни специалисти в България и основател на клиника по асистирана репродукция Медицински Център Репромед
– Плевен, ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в Горна Оряховица.

Д-р Веселин Пенков, един от водещите репродуктивни специалисти в България и основател на клиника по асистирана репродукция „Медицински център Репромед“ – Плевен, ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в Горна Оряховица. Консултациите ще се проведат на 12 октомври от 10:30 и 15:30 ч. в изнесения кабинет по репродуктивно здраве в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ – Горна Оряховица. Към д-р Пенков ще се присъедини и ембриологът Анета Йовкова.

С цел пълноценен и индивидуален подход към пациента, както и за да бъде изграден план за лечение на двойки, които живеят в населени места с ограничен достъп до качествена репродуктивна медицина, препоръчително е максималният брой на желаещите да получат консултация пациенти да не надвишава 7. Възможно е да бъдат записани като резерви и допълнителни 3 двойки.

За д-р Веселин Пенков
Д-р Веселин Пенков е сред водещите репродуктивни специалисти в България. През 1996 г. завършва Медицински университет, гр. Плевен, като един от отличниците на випуск 1996 г., поради което е изпратен по програма „ФАР“ на следдипломен специализационен курс по „Семейно планиране, сексуално и репродуктивно здраве“ в гр. Дебрецен, Източна Унгария. Специализира в „Център по семейно планиране и репродуктивно здраве“ към Медицински университет, гр. Плевен. От 1996 до 2000 г. надгражда професионализма си в отделение „Акушерство и гинекология“ и след успешно положен изпит през 2001 г., вече е специалист в същото направление. Придобитата квалификация в областта на стерилитета и човешката репродукция го ориентират към научно-практическа работа в тези области. Като лекар акушер-гинеколог към Катедра „Акушерство и гинекология“ на медицински университет, гр. Плевен, работи в клиника по гинекология, родилна клиника и клиника по патология на бременността. В периода 2001-2010 г. завършва множество следдипломни специализационни курсове в София, Измир, Антверпен, Барселона и Страсбург. През 2010 г. д-р Веселин Пенков създава клиника по асистирана репродукция с името „Медицински център Репромед“ ЕООД и оттогава се съсредоточава изцяло върху проблемите на човешката репродукция. Вече 15 години с помощта на д-р Пенков и утвърдения от него екип стотици семейства са щастливи родители на желаните от тях рожби. Д-р Пенков участва активно в множество благотворителни и образователни кампании за профилактика и подобряване на репродуктивното здраве сред младите хора в страната.

logiscool-pleven
giftspro.bg

ОСТАВИ КОМЕНТАР