Logiscool е в Плевен!

giftspro.bg

Портфолиото на Logiscool Pleven предлага курсове, лагер-школи, ателиета и специални събития, обхващащи широк спектър от теми, свързани с дигиталната грамотност.

Според философията наLogiscool всеки може да научи програмиране и дигитална грамотност. Учебната им програма съдържа изцяло игровизирани, модулни и интелигентни уроци, които правят ученето ЗАБАВНО. Всички модули са разработени така, че да отговарят на различните възрастови групи, за да се намери перфектният път за всеки.
Logiscool се стремим да научи децата на радостта от дигиталната грамотност. Методологията им се основава на опита и напълно стандартизирано обучение на високо ниво. Logiscool осигурява вдъхновяваща среда както онлайн, така и присъствено. Най-обичаните и уникални предимства на Logiscool са сертифицираните образователни платформи от световна класа, които използват за преподаване на дигитална грамотност. Те са увлекателни и иновативни, за да направят прехода от визуалните блокове към текстовото програмиране лесен и забавен!

Децата растат с дигитални устройства в ръцете си. Но те все още са само пасивни потребители, а не активни създатели. Програмирането учи децата да мислят и ги въоръжава с аналитично мислене, умения за решаване на проблеми, повишава тяхната креативност, концентрация и самочувствие.  Запишете своето дете в света на технологиите тук:

hello.pleven@logiscool.com

+359899126326

Източник на Информация : www.logiscool.com
logiscool-pleven
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР