Колко топло ще бъде в Плевен тази седмица?

giftspro.bg

Какво време да очакваме в седмицата между 19-ти и 25-ти август в Плевен?

През седмицата от 19 до 25 август в Плевен, България, се очаква комбинация от топли и горещи дни с предимно слънчево небе, въпреки че няколко дни може да има известна облачност. Ето подробна разбивка на времето:

Понеделник, 19 август: Седмицата започва с разкъсана облачност и максимална температура от около 35°C . Денят ще е се усеща обогатен с малко повече въздух поради умерен вятър и ниска влажност.
Вторник, 20 август: Очаквайте нарастваща облачност с леко понижаване на температурите до около 30°C . Влажността ще се повиши, създавайки по-влажна атмосфера.
Сряда, 21 август: Ще преобладават облачни условия с максимална температура от 33°C . Все още ще се усеща доста топло време, но все пак с по-приятен бриз.
Четвъртък, 22 август и петък, 23 август ще бъдат слънчеви с температури до около 36°C до 37°C . Топлината ще бъде силна, но ниската влажност ще я направи донякъде поносима. Все пак носете слънцезащита, вода със себе си и по възможност излизайте със шапка.
Първия ден от уикенда – събота, 24 август ще е най-горещият ден от седмицата, с температури, достигащи 38°C . Следобедните облаци може да донесат известно облекчение, но е важно да останете хидратирани и да избягвате продължителни дейности на открито по време на пиковите горещини.
В неделя, 25 август седмицата ще завърши с още един горещ и слънчев ден, с малко по-ниски температури около 36°C .

kuker-bg.com
logiscool-pleven

ОСТАВИ КОМЕНТАР