Опасно топло време е Плевен

TOP NUTS

Днешното време в Плевен, България, е доста топло с температури, достигащи до 37°C (98°F) и охлаждане до около 18°C ​​(64°F) през нощта. Небето е ясно и слънчево, осигурявайки достатъчно слънце през целия ден. Нивата на влажност са сравнително ниски, около 36%, което прави топлината малко по-поносима. Ветровете са слаби, идват от североизток​​.

През следващите дни в Плевен ще продължат високите температури, като върховете се очаква да достигнат до 41°C (106°F) по-късно през седмицата. UV индексът е много висок, така че е изключително важно да вземете предпазни мерки, ако планирате да сте на открито​ ​.

За плевенчани е важно да се хидратират и да се предпазват от силното слънце. Носете леки, светли дрехи, за да отразявате слънчевата светлина и да останете по-хладни. Най-добре е да избягвате дейности на открито по време на пиковите горещини между 10 и 16 часа. Ако трябва да сте навън, използвайте слънцезащитни продукти с висок SPF, носете шапка с широка периферия и слънчеви очила, които блокират UVA и UVB лъчите. Освен това търсенето на сянка, когато е възможно, може да помогне за смекчаване на ефектите от жегата​ .

giftspro.bg
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР