Къде в Плевен да намерим Anekke?

TOP NUTS

Бранда чанти и дамски аксесоари Anekke, представя жените, които обичат да откриват света. Жените, които искат да пътува, да превръщат приключенията в красиви спомени и да ги споделят с приятели, които да се вдъхновят от тях и да поемат по свое приключение.

Anekke са направени със сърце, притежават своя индивидуалност и уникален дизайн, затова толкова много дами намират своето отражение в някой от моделите на известната марка. Но преди всичко това Anekke е марка, която има история зад всяко парче плат, история която дава гласност на женските ценности. Това означава смелост, оптимизъм, щастие и щедрост. И също така чувствителност, любов към природата и животните, книгите и музиката.

Това с което се отличава Anekke е метафората на женското овластяване и свобода, с което бранда дарява своите почитатели. Историята на Anekke започва през 2015 г. в Петрер, Аликанте. Създадена е в отговор на необходимостта да се измислят колекции от продукти за жени със специален вкус, фокусирани върху детайла, но с истории зад всеки от тях. С душа.

За много жени по света чантите Anekke са се превърнали в много повече от просто аксесоар. Те са с уникален дизайн и най-вече характер, както и жените които привличат към себе си! Но къде в Плевен можете да намерите тези страхотни чанти? Вероятно сте виждали не една и две дами в града вече с някоя специална Anekke.

Мястото където можете да ги откриете е НАРКООП Плевен , магазина се намира на центърана улица Васил Левски 192 и предлага огромно разнообразие от продуктите на марката Anekke.

logiscool-pleven
TOP NUTS

ОСТАВИ КОМЕНТАР