5 факта, които не знаете за Георги Христов

villagrivitsa

Георги Христов е известен български поп певец, чието име е познато на всеки българин. Той е и  композитор и текстописец, неговите песни многократно са ставали хит, а участията му в конкурси в страната и чужбина са оставили светла следа в българската музикална история. Роденият на 28 януари изпълнител е една от най-ярките звезди на българската поп музика, с  18 издадени музикални албума. 

Ето и пет неща, които може би не знаете за звездата.

  1. Може би не всеки от Вас знае, но Георги Христов е автор на музиката и текста на 90% от песните, които изпълнява.
  2. Професионално пред публика пее за първи път шестгодишен на сцената на читалище „Раковски“ на празника на училището си. Песента е „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров, която той представя с акордеон.
  3. Друг може би малко познат факт е , че  Георги Христов пее на пет езика.
  4. За първи път пее пред други хора, когато е на около 5 годишна възраст и леля му го качва на сцената на бар „Москва“ . Той не се стеснява, а изпълнява песента „Бу-бу“ на Оскар Бентан. 
  5. Петият факт, който може би не знаете е че изпълнителят идва на 14 февруари в Плевен, за да зарадва плевенчани на деня на влюбените в зала за тържества Ферия!

Заповядайте да отпразнувате празника на любовта и виното в компанията на неповторимия Георги Христов, DJ Emo и страхотно празнично меню за всеки!

За повече информация вижте тук или се обадете на телефон 0889 600 232 !

kuker-bg.com
logiscool-pleven

ОСТАВИ КОМЕНТАР