DIGITIAL4 Pleven

kuker-bg.com

Плевен ще бъде домакин на мащабна мрежа от конференции, наречена Digital4. Градът ни ще може да научи повече по темата за новите дигитални възможности на 25 ноември в Медицински Университет, Плевен. Събитието ще бъде официално открито малко преди 10:30 часа от кмета на община Плевен – Валентин Христов и Любомир Атанасов, създател и организатор на конференциите Digital4.

Конференцията има за цел да представи възможности за подобряване позиционирането на бизнеса, които дигиталната среда предоставя днес. Лектори ще бъдат специалисти с опит в развитието на комуникационни стратегии и кампании, както и в сферата на предприемачеството и технологиите. Digital4Pleven ще обърне внимание и на темата за изкуственият интелект. Водещ момент в първото издание на конференцията ще бъде дискусия, в която експертите ще коментират дигиталните възможности и дигиталната екосистема в Плевен.

Digital4Pleven се организира от Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти и достъпът до него ще бъде свободен след предварително направена регистрация на www.digital4pleven.com

logiscool-pleven
kuker-bg.com

ОСТАВИ КОМЕНТАР