5KM RUN в парк Кайлъка

kuker-bg.com

Скъпи приятели, имаме удоволствието да Ви споделим за ново начинание от спортен характер, което ще поддържа тонуса на тези от Вас, които обичат тичането и здравето като цяло!

Отганизацията 5kmrun обяви, че след София, Варна, Бургас и Пловдив, ще стартира и 5kmrun в гр. Плевен същинско бягане. Това ще рече, че всяка събота 9:00 ч. лятно и 10:00 ч. зимно часово време, ще се организира безплатно 5 км бягане, което ще се засича време с хронометър и ще се раздават тагове за място, а резултатите, ще се качват на сайта на организаторите – 5kmrun.bg. Събитието е напълно безплатно, единственото което е необходимо да направите за участието е регистрация в 5kmrun.bg

Кой ще води съботните бягания на 5kmrun Плевен?- Това са шестима ентусиасти от Сдружение “Да бягаш” от гр. Плевен: Борислав Борисов, Филип Димитров, Радослав Илиев, Димитър Генчев, Ивайло Вълев и Павел Илиев.

Заповядайте на 10 юни на първото бягане, когато ще дадем началото на 5kmrun Плевен! Не пропускайте шанса, да бъдете сред онези, които ще останат в историята като доайените на това първо бягане!

 

kuker-bg.com
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР