Без какво да не тръгваме на път за морето?

villagrivitsa

Скъпи приятели, както знаете се стремим да Ви предоставяме разнообразно и актуално съдържание по различни видове теми. Актуалното днес е че много от нас обмислят къде да почиват или вече стягат багажа за избрана дестинация. Когато се готвим за морето мислим за шапки, лосиони против слънце и кърпи, но има неща които са от първа необходимост при пътуване с автомобил, за които също е важно да помислим.

С помощта на консултанти от Ауто Краси, ние съставихме списък с 5 неща без които не бива да тръгвате на дълъг път с колата. Хубаво е да сме подготвени за ситуациите, които биха затруднили стигането ни до морето или друга далечна дестинация, която сме избрали. Ето ги и петте неща, които да се уверим, че имаме – първото е инструменти. Хубаво е да имате гидория с инструменти в колата за всеки случай или няколко мултифункционални инструмента, които можете да използвате за разглабяне и сглабяне на части по автомобила. Можете да видите подобни инструменти тук : https://bit.ly/3CGsYhf Второто от списъка е комплект за лепене на гуми. Да. Всички знаем, че по-голяма част от пътищата ни, не са в най-добра форма, затова един комплект за лепене на гуми никога не е излишен. Такъв комплект можете да намерите за 12 лева тук : https://bit.ly/3PiT55p Номер 3, който няма как да не споменем е резервната гума. Уверете се, че тази която имате е здрава, а ако нямате си осигурите такава незабавно. След нея е логично да добавим че номер 4 е крик, тъй като при необходимост от смяна, само гумата няма да бъда полезна без в помощ да влезе крик, който повдига поне 2 тона! Намерете своя крик тук: https://bit.ly/43OWmh0 На последно място, но не и по важност препоръчваме да проверите наличността на всичко  в аптечката си. Надяваме се да сме Ви били полезни и Ви желаем лек път към българското черноморие или което и друго да сте избрали. Важно е да се грижим за себе си, а на път това означава да се погрижим за автомобила си.

Ако имате нужда от лятно настроение можете да добавите малко летен аромат в колата си с ароматизатора – спрей  „summer dream“, който е с концентрирана формула и ще ухае по-дълго. Можете да го поръчате от тук : https://bit.ly/3CGsTtX

logiscool-pleven
kuker-bg.com

ОСТАВИ КОМЕНТАР