Без кои автомобилни аксесоари не може вашата кола?

kuker-bg.com

Аксесоарите се създават, за да подпомагат функционалност ( какъвто е примера с електрически комплект за теглич )или да увеличат максимално удобството в автомобила Ви( като Ароматизаторите на Sparco) , като същевременно има и такива, които се използват за декорация (там категоризираме стикери, ключодържатели и др.).
Тук искаме да Ви запознаем с аксесорите свързани с удобствата и комфорта в автомобила Ви, защото те притежават една функция, която на пръв поглед убягва, а тя е , че помагат на автомобила да запази стойността си. Например закупуването на влагоабсорбатор ще помогне на превозното средство да не задържа излишна влага, а мини прахосмукачкта е удобна и помага да предотвратим петна в интериора , което помага при препродажба.

Ето и някои от най-важните аксесоари увеличаващи комфорта на возене и шофиране на автомобила и помагащи му да живее по-дълго:

1.Ароматизтор
– Може би Ви звъучи излишно да го споменаваме, но опита ни кара да поставим този аксесоар на първо място. Във всеки автомобил има различна миризма, тя става специфична с придобиването на собственик, както и всеки дом си има своя миризма. За разлика от домовете обаче, колите много по-често сменят своите собственици и затова е препоръчително да полагате нужното внимание на аромата в колата Ви.
2. Прахосмукачка
– Както споменахме по-горе, прасмукачката е неизменна част от колата. Независимо дали редовно посещавате автомивка или сами почиствате, често има места до които не може да се достигне и тук на помощ идва мини прахосмукачката. Още по наложително е да я имате ако возите и децата си, те често разливат, изпускат или изцапват нещо и докато успеете да стигнето до автомивката, то ще е попило в тапицерията Ви. В Плевен можете да намерите прахосмукачки на цена от 29.99 лв в магазините на Ауто Краси – https://autokrasi.bg/prahosmukachka-12v.html .
3.Поставка за телефон
– Поставкаа на телефон осигурява удобство, което е незаменимо при шофиране и използване на карта. Качествените поставки за телефон ще накарат телефонът ви да стои стабилно и в същото време няма да оставят грозен отпечатък от лепило по стъклото Ви. Хубаво е да имате такъв тип аксесоар, защото не малка част от инцидентите по пътя се дължат на неправилно или непозволено използване на мобилен телефон.
4.Покривало за кола
– Няма как да споменем за запазване стойността на автомобилът Ви и да не включим в списъка покривало. Покривалото предпазва от вредните UV лъчи и запазва купето за по-дълго. Сами знаете, че вида на купето е от водещо значение при покупко-продажба на автобомила.
5. Влагоабсорбатор
– Влагоабсорбатора не е за подценяване, той абсорбира влагата от въздуха, която се събира и се капсулира в специално проектирани гранули вътре в него, елиминирайки риска от изтичане. Освен че ще Ви помогне да се отървете от излишната влага като цяло в автомобила, той ще реши ефективно проблема Ви със замъгленото предно стъкло!

След като намерите аксесоарите, подходящи за Вас, не забравяйте да ги изберете от локален търговец, ние от Плевен Днес подкрепяме локалния бизнес и смятаме, че нашити ауто магазини предлагат висококачествени материали. Наши консултанти за статията са магазин за авто аксесоари Ауто Краси.

giftspro.bg
giftspro.bg

ОСТАВИ КОМЕНТАР