Започват Празниците на изкуствата „Парцалев 2019“ в град Левски

giftspro.bg

Празниците на изкуствата „Парцалев 2019“ започват днес, 11 юни, в град Левски и ще продължат до 16 юни. Организатори на събитието са Община Левски и Народно читалище „Георги Парцалев 1901“.

Откриването на форума ще е в 18 часа с постановката „Депутатски страсти“ от Антон Тонев с режисьор Георги Низамов. На 12 юни от 12.30 часа ще се играе представлението „Четиримата близнаци“ на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ – Велико Търново. На следващия 13 юни от 17 часа ще бъде представен романтичният роман „Сега и завинаги“ от Елмира Василева, а от 18 часа е общественото обсъждане на проект за Музей „Георги Парцалев“. На 14 юни от 18 часа е спектакълът на Ники Априлов „Емил Димитров – изповед пред олтара на живота“. На 15 юни от 10 часа ще започне Мажоретният фестивал „С танц и красота да направим по-добър света“, а от 18 часа ще се състои концерт на Квартет „ГеоМарЧаЛо“ – Плевен.

На 16 юни в 18 часа е закриването на празниците с постановката „Ех, младост… пуста младост“ с режисьор Сергей Константинов.

logiscool-pleven
giftspro.bg

ОСТАВИ КОМЕНТАР