Председателят на Общобългарския комитет „Васил Левски” поздрави възрожденци от град Левски за богатата им дейност

giftspro.bg

Председателят на Общобългарския комитет „Васил Левски” Васил Василев поздрави възрожденци от град Левски за богатата им дейност, информират от Община Левски. Родолюбците от Общинския клуб към Община Левски и ученическия клуб към ПГССТ „Н. Вапцаров“ в града участваха в Третата областна среща на младите възрожденци, която се състоя в Плевен на 7 май. Възрожденските инициативи на клубовете на територията на Община Левски бяха представени от председателя на Общинския клуб Силвия Йорданова.

Сред акцентите са почетен караул пред паметника на Апостола в град София на общински клуб, провеждане на традиционни социални дейности на клубовете в село Асеновци с ръководител Петранка Стефанова, провеждане на здравни беседи от възрожденците в ПГССТ „Н. Вапцаров“ – гр. Левски, с ръководител Мариета Михайлова, честване и отбелязване на важни исторически дати, свързани с документи и книги заложени като дейност на клуба в СУ „Крум Попов“ – гр. Левски.

След приключване на срещата учениците и техните ръководители поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски в Плевен и посетиха Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“.

 

 

logiscool-pleven
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР