Ученици от СУ “Крум Попов“ спечелиха национално отличие от Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език

villagrivitsa

Ученици от СУ “Крум Попов“ – град Левски, представиха достойно за четвърта поредна година област Плевен и училището си на националния кръг на Фестивала на авторската драматургия и театър на английски език, който се преведе на 9 март в град Враца. С почетна статуетка и грамота за „Най-добър актьорски състав“ са отличени авторският сценарий на Елеонора Георгиева „Истината”, талантът и актьорското майсторство на Магдалена Рачева, Петя Асенова, Теодора Веселинова, Христо Методиев, Крум Атанасов, Красимир Мутафчиев, Елеонора Георгиева, Елена Асенова и Сибелджан Салим.

Оригиналният начин, по който Елеонора Георгиева разказва в „Истината” за моралните устои и тийнейджърските терзания, за любовта, истината и ценностите като цяло, за семейството и приятелите и за избора да бъдеш себе си в днешната действителност, са развълнували аудиторията и журито.
Добрата новина съобщават Ваня Великова и Анелия Кирчева – Любенова от СУ “Крум Попов“. „Благодарим за всеотдайността на всички участници! Бъдете здрави и дерзайте! Успехът е с ВАС!”, пожелават от училището.

Фестивалът се организира и провежда ежегодно от МОН с подкрепата на Британски съвет – България, като домакини тази година бе Регионалното управление на образованието във Враца.

Информация: Община Левски

logiscool-pleven
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР