Френската комедия „Мъжете предпочитат да излъжат” гостува на ДКТ „Иван Радоев“

villagrivitsa

Френската комедия „Мъжете предпочитат да излъжат” от Ерик Асус ще гостува на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ на 13 декември. Постановката е на Владимир Петков, а сценографията – на Симонета Иванова. Участват Георги Ружичка, Йоана Буковска – Давидова, Анатолий Ставрев, Яна Бобева, Волен Митев, Галина Иванова и Мария Панайотова.

Комедията отправя предизвикателство към всички мъже. Дали наистина, когато са поставени пред избора да кажат или да спестят истината, те решават да излъжат и защо. И проблемът е, че това не се отнася само до изневерите. В пиесата „Мъжете предпочитат да излъжат” нищо не е такова каквото изглежда, защото често мъжете предпочитат да се движат на ръба между позволеното и непозволеното. Други от тях пък никога не са удовлетворени от това, което имат, а трети се страхуват да разкрият истинската си същност, за да не им се присмиват.

Едва ли в живота това се отнася само за мъжете, но в комедията „Мъжете предпочитат да излъжат” жените са откровени, прями и умни и въпреки това не успяват да хванат края на безкрайните перипетии, в които ги вкарват мъжките лъжи.

kuker-bg.com
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР