Над 500 кг хранителни продукти и 235 лева събра дарителска акция на НУ „Христо Ботев“ в подкрепа на „Приятели, помагайте!“

kuker-bg.com

Над 500 кг хранителни продукти и 235, 96 лева събра съвместната благотворителна акция на НУ „Христо Ботев“ – Плевен, и сдружение „Приятели, помагайте!“ в подкрепа на нуждаещи се хора. Активна роля за организиране на кампанията имаше представителят на платформата за Плевенска област Веселина Цекова – служител на НАП – Плевен, както и нейното семейство, приятели и съмишленици.

Деца, родители и други добротворци, подкрепени от директора на школота Цветелин Горанов и педагогическия екип, осигуриха 300 кг боб и над 200 кг пакетирани хранителни продукти. Бяха събрани и 235.96 лв от дарения за гориво на буса на организацията, чрез който даренията ще стигнат до нуждаещите се хора.

„Благодаря ви, приятели, за доверието и съпричастността! За жалост, има много хора, които плачат в душата си заради това, че не могат да си позволят необходимите им лекарства и малко храна. Ние затова сме тук, за да върнем вярата на тези хора и да се обединим в името на доброто. Приятели от Плевен, вие сте част от каузата ни от почти самото начало с много дарения и много труд. БЛАГОДАРЯ ВИ! Помните колко хора направихме щастливи в района на Плевен – самотна майка с близнаци на по една годинка, самотни стари хора, които едва свързват двата края, многодетно семейство и още много други каузи. Продължаваме да правим доброто заразно, то е важен фактор за промяна на света към по-добър живот за децата ни“, коментира по повод успешния финал на акцията Лео Кадели, създател на платформата „Приятели, помагайте!“.

giftspro.bg
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР