Служители на Областна администрация в Плевен се включват в кампанията „Да изчистим България заедно“ с акция в Кайлъка

kuker-bg.com

Служители на Областна администрация в Плевен ще се включват в кампанията „Да изчистим България заедно“ с акция в парк „Кайлъка“ на 14 септември, информират от там. Те ще дадат насърчителен старт на инициативата на bTV, която ангажира хора от цялата страна вече години наред.

„Всеки, желаещ да се включи в почистването на парк „Кайлъка” заедно с нас, може да го направи в петък в 14.00 часа. Осигурени са чували и ръкавици, които ще бъдат на разположение на ентусиастите на входа на парка”, информира заместник-областният управител Татяна Божинова.

„Грижата за средата, в която живеем, било то градска или паркова, следва да бъде постоянен ангажимент на всички нас, гражданите. Инициативи като тази по-скоро имат за цел да дадат импулса, да събудят ентусиазма на хората. Ето защо решихме тази година да стартираме ден по-рано с акцията по почистване на парк „Кайлъка” и се надявам, доброволческите начинания, в резултат на които се случват наистина хубави неща в нашия красив парк, да продължат да привличат все повече привърженици”, коментира областният управител Мирослав Петров.

logiscool-pleven
logiscool-pleven

ОСТАВИ КОМЕНТАР