Благотворителен пикник „Българи помагат на българи“ организира платформата „Приятели, помагайте!“ в Плевен

giftspro.bg

Благотворителен пикник „Българи помагат на българи“ организира платформата „Приятели, помагайте!“ със създател Лео Кадели в Плевен. Датата е 16 септември, неделя, а мястото – Бригадирската поляна в парк „Кайлъка“. Инициаторите на събитието, което започва в 11 часа, обещават прекрасен празник на доброто и българщината, съпроводен с народни танци. Ще има дарителски кутии и благотворителен базар за тези, които искат да помогнат на нуждаещи се хора.

„Приятели, така както българското хоро ни обединява, нека всички, хванати за ръце, да се веселим и да се обединим около Доброто. И така, докато се веселим, да помогнем на много хора в беда. Нека погледнем в скрина на баба и извадим позабравените традиционни български носии и така пременени да си припомним българските традиции. Нека дадем пример на децата си за българщина и добро“, призовават от „Приятели, помагайте!“

Поканата за участие в събитието е към всички хора с щедри сърца. Ще бъдат осигурени традиционни български ястия и музика. Желаещите могат да използват и барбекюто, което се намира на поляната. Препоръчително е участниците да си носят одеяла или други подходящи постелки за пикник, както и чадъри за плаж.

„Вашето присъствие означава, че българското хоро съществува и че подкрепяте каузата ,,Приятели, помагайте!“ Заповядайте да танцуваме заедно! Поканете и приятелите си на този неповторим пикник!“, призовават организаторите на събитието. Повече информация по темета може да бъде получена от координатора на платформата за регион Плевен Веселина Цекова на телефон 0887 70 29 57.

logiscool-pleven
logiscool-pleven

ОСТАВИ КОМЕНТАР