Студенти от Медицинския университет канят на концерт „Заедно ще сбъднем мечтите си“

villagrivitsa

Студенти от Медицинския университет канят на концерт „Заедно ще сбъднем мечтите си“, който ще се състои днес, 20 март, от 17 часа в зала „Катя Попова“. Събитието е под патронажа на кмета на Община Плевен и е посветено на Световния ден на социалната работа.

Изявата е част от събитията, с които се отбелязва Седмицата на действие (19-23 март) и 10-годишнината на специалност „Социални дейности“ в Медицинския колеж към Медицинския университет в Плевен. Съвместните усилия на студентите и Община Плевен ще позволят на потребители на социални услуги от града и областта да сбъднат мечтата си, реализирайки творческите си възможности.

Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрастови групи от Област Плевен. Плевен е представен от Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост, Дневен център за възрастни с увреждания, Център за специална образователна подкрепа “П. Р. Славейков”, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи, изведени от специализирани институции и Център за социална рехабилитация и интеграция. Ще участват и изпълнители и от Комплекса за социални услуги – ЦНСТ 2 – гр. Пордим.

С музикално изпълнение Изабел Пламенова Янева, студентка от специалност „Социални дейности“ на Медицински колеж към МУ – Плевен, ще поздрави всички присъстващи и бъдещи социални работници по случай професионалния им празник. В края на концерта великолепните изпълнения на Танцов състав „Алеко пее и танцува“ от Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ в Плевен ще са поздрав за служителите от социалните услуги, които неуморно се трудят, за да помогнат на всички да сбъднат мечтите си.

kuker-bg.com
kuker-bg.com

ОСТАВИ КОМЕНТАР