Росица Денчева от ТК „Плевен 90“ спечели титлата от Държавното лично първенство

Росица Денчева
villagrivitsa

Росица Денчева от ТК „Плевен 90“ спечели титлата от Държавното лично първенство за момчета и момичета на закрито до 12-годишна възраст, информират от Българската федерация по тенис. Битката за титлата при момичетата продължи повече от два часа и половина и премина през множество обрати. На финала Росица Денчева победи Каталина Петрова от ТК „15:40“ –София, с 4:6, 6:4, 7:5. На трето място се класираха Елизара Янева от ТК „Академик 83“ – Пловдив, и Никол Николова от ТК „Испано“ – Варна.

При момчетата се наложи Анас Маздрашки от ТК „Егалите“ – Несебър. Във финалната среща той победи с 6:3, 6:1 Павел Маринов от ТК „Супер Спорт“ – Варна. На трето място се класираха Георги Георгиев от ТК „Свиленград“ и Ангел Владов от ТК „Супер Спорт“.

Анас Маздрашки

Първенството се проведе при много добри условия на кортовете на ТК „Барокко“ в София. Наградите на победителите връчиха Кирил Берон – координатор на проекта на БФТ „3Т – Тенис Тийм Талант“ и Катерина Генова – генерален секретар на Българската федерация по тенис.

kuker-bg.com
giftspro.bg

ОСТАВИ КОМЕНТАР