Милица Гладнишка нажежи емоциите до червено в последната джазвечер от плевенския Есенен фест

logiscool-pleven

Атрактивната певица и актриса Милица Гладнишка нажежи емоциите до червено в последната джазвечер от плевенския Есенен фест, който се състоя в парка на Регионалния исторически музей. Въпреки ниските температури, публиката не изостави чаровната и усмихната изпълнителка. Тя зареди зрителите с много позитивна енергия, като раздаваше с пълни шепи огромния си талант и свежото си чувство за хумор.

На Милица Гладнишка партнираше прекрасният квартет на добре познатия в Плевен тромпетист Венци Благоев, който многократно е разказвал на десетки деца в света за магията на джаза. На рояла се изяви Станислав Арабаджиев, на китарата – Димитър Благоев (син на Венци Благоев), на контрабаса – Димитър Шанов, а на барабаните – чаровната Невяна Григорова.

Трите дни на Първия есенен джаз фест в Плевен оставиха усещането, че това е само началото и че следващата година вярната публика ще получи още незабравими музикални срещи, като тези, в които чухме Nocktern – (френско-български електро-джаз квартет), уникалния Теодосий Спасов и Иван Шопов с новия им проект Infusion, многонационалния квартет The Bedlam Club и световноизвестния сръбски композитор и музикант Борис Ковач & New Ritual Quarte.

Борис Ковач & New Ritual Quarte
The Bedlam Club

 

 

giftspro.bg
villagrivitsa

ОСТАВИ КОМЕНТАР