Връчиха тържествено дипломите за средно образование на Випуск 2017 на Езиковата гимназия

Езикова гимназия Плевен
logiscool-pleven

Връчиха тържествено дипломите за завършено средно образование на зрелостниците от Випуск 2017 на Профилираната гимназия с преподаване на чужди езици в Плевен. Празникът се състоя вчера, 21 юни, от 17 часа в зала „Катя Попова“. В своето обръщение към присъстващите ученици, преподаватели и гости директорът Юрий Тодоров отбеляза, че учителите и ръководството се гордеят с отличните резултати на своите възпитаници, показани на държавните зрелостни изпити. Бяха наградени двамата лауреати на национални олимпиади Кирил Миленов Височков с преподавател по френски език Румяна Гетманова и Кристиян Викторов Ценов с преподавател по немски език Йорданка Иванова. Високите стандарти отново доведоха до отлични национални постижения на Лъчезар Цветомиров Личев и Радостин Светлинов Тошев, заели второ и трето място на национална олимпиада по английски език с преподавател Гергана Данова, отчетоха още от елитната гимназия. Сред наградените за участие в национален кръг на олимпиади са и Мария Анжело Георгиева с преподавател по български език и литература Добринка Георгиева и Васил Цветославов Габровски с преподавател по история и цивилизация Галя Христова. Випуск 2017 продължава традицията за успешен прием във висшите училище в България и чужбина, с престижни места от национални състезания и олимпиади по английски, немски, френски, испански и български езици, както и с участия в авторитетни състезания по най-много учебни предмети, отчетоха от елитната плевенска гимназия.

giftspro.bg
villagrivitsa

3 коментари

  1. В статията „Връчиха тържествено дипломите за средно образование на випуск 2017 на Езикова гимназия“ от 22.06.2017 год. на http://plevendnes.com названието на гимназията, което дори е с удебелен шрифт трябва да се коригира така, както официално се води от почти година в системата на образованието, МОН и РУО. Вместо само „Гимназия с преподаване на чужди езици“, трябва да се изпише „Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици“.

  2. Благодаря за своевременната реакция, но се налага още една малка корекция на същото място където името на гимназията е с тъмен шрифт. Трябва да бъде „Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици“, а не както е останало членувано от преди първата корекция „Профилирана гимназията с преподаване на чужди езици“. Или ако желаете да има членуване, то трябва да бъде към думичката профилирана и да се запише „Профилираната гимназия с чужди езици“.

  3. Благодаря за своевременната реакция, но се налага още една малка корекция на същото място където името на гимназията е с тъмен шрифт. Трябва да бъде „Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици“, а не както е останало членувано от преди първата корекция „Профилирана гимназията с преподаване на чужди езици“. Или ако желаете да има членуване, то трябва да бъде към думичката профилирана и да се запише „Профилираната гимназия с преподаване на чужди езици“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР